Dječje radionice u vrtiću „Mačak u čizmama“

Naš stručni tim koji već dugi niz godina provodi različite sportsko-edukativne i zabavne programe za djecu, od nedavno odlično surađuje s novim sportskim dječjim vrtićem „Mačak u čizmama“.

Od ove jeseni u tom se vrtiću s nama u suradnji održavaju mnoge zanimljive i vrlo korisne dječje radionice. Jasno je kako u razvoju i napretku djeteta iznimno veliku ulogu imaju aktivnosti kojima se ono bavi već od svojih prvih dana života. Ono što je potrebno tome pridodati je da svako dijete ima vlastite talente, senzibilitete i potencijale pa smo uvidjeli potrebu organizacije različitih aktivnosti kako bi svaki mališan našao prostora za učenje, zabavu i veselje.

Radionice se održavaju u predivnom prostoru koji se nalazi u zagrebačkim Gračanima, prema rasporedu u nastavku, a za vrijeme svih radionica održava se vježbanje za mame.

Likovna radionica
Četvrtkom od 15:00 do 16:30 sati
Cijena: 350,00 kuna

Kako kažu naši suradnici, akademski umjetnici iz Galerije VIVODA koji s nama u suradnji organiziraju ovu radionicu, želimo uvesti djecu u svijet umjetnosti, pobuditi u svakom mališanu radost individualnog stvaranja i likovnog izražavanja koje će izazvati znatiželju i razviti im karakterističnost.

Kroz likovnu umjetnost djeca imaju jedinstvenu priliku naučiti kako svojim zamislima mogu kreirati što god požele.

Znanstvena radionica
Srijedom od 16:30 do 17:30 sati
Cijena: 250,00 kuna

Na ovoj se radionici već kroz prvih nekoliko godina djetetova života razvija senzibilitet prema znanstvenom pristupu radu koji u kasnijoj, školskoj dobi djeteta, može imati vrlo kvalitetne efekte. Istraživanjima, pokusima i promatranjima malih znanstvenih pokusa, dječja će radoznalost i fasciniranost svime novo naučenim poprimiti sasvim novi i značajniji nivo.

Ritmika i ples
Utorkom i četvrtkom od 18:00 do 18:45 sati
Cijena: 250,00 kuna

Kroz zabavu, igru i veselje i uz stručnog voditelja školovanog metodičara te kvalitetnu glazbu, djeca će učiti će koristiti tijelo kao plesni instrument, razvijati osjećaj za ritam, oblikovati glazbeni ukus, naučiti stvarati vlastite plesne cjeline temeljene na osobnom doživljaju te razviti svoje tjelesne i intelektualne sposobnosti.

Sport za predškolarce (3-7 godina)
Utorkom i četvrtkom od 17:00 do 17:45 sati
Cijena: 250,00 kuna

Redovito vježbanje kod predškolaraca omogućava ne samo zdrav fizički i psihički razvoj djeteta već pospješuje mogućnost postizanja izvrsnih sportskih rezultata u budućnosti. Također, disciplina koju dijete dobiva, sportski duh, borbenost i snalažljivost pomoći će djetetu da se izvrsno nosi sa svim situacijama kroz koje će uskoro proći i kao školarac i kao maleni individualac koji se izgrađuje i definira.

Predbilježbe primamo na mail info@macakucizmama.hr ili na brojeve +385 98 171 3432 ili +385 98 633 368.

VESELIMO SE DRUŽENJU I UČENJU S VAŠOM DJEČICOM!