Skijaški aranžmani s vlastitim prijevozom na atraktivnim europskim destinacijama

Skijaški aranžmani s vlastitim prijevozom na atraktivnim europskim destinacijama

Putujte i ove godine s nama na atraktivne europske skijaške destinacije! Izdvajamo Kronplatz u Italiji, Nassfeld u Austriji i Krvavec u Sloveniji, a sve ostale skijaške destinacije možete osigurati na upit!

Kronplatz predstavlja jedno od najljepših i najmodernijih skijaških centara u ovom dijelu Europe. Ima preko 100 km besprijekorno uređenih skijaških staza, sve su pokrivene umjetnim snijegom, a najmoderniji sustav žičara osigurava velike kapacitete i savršeno skijaško iskustvo.

Također, jedno od najljepših i najkvalitetnijih austrijskih skijališta je Nassfeld, poznato po odlično pripremljenim stazama opremljenih s 30 modernih žičara i vučnica, 110 km vrhunski pripremljenih staza raznih težina i posebnom kvalitetom turističke usluge koja konkurira najvećim europskim skijaškim destinacijama.

Za one koji preferiraju Sloveniju kao skijašku destinaciju, izabrati mogu Krvavec, smješten na Kaminsko-Savinjskim Alpama s predivnim pogledom na Ljubljansku dolinu i alpske vrhove. Radi se o jednom od najboljih skijališta u Sloveniji, a taj status potvrđuje i činjenica da je upravo Krvavec dobitnik nagrade Kristalne snježne pahuljice koja se dodjeljuje najboljim skijalištima u Sloveniji.

Smještaj koji možete osigurati s nama na spomenutim atraktivnim skijalištima redovito se nalazi u neposrednoj blizini skijališta, pruža vrhunsku udobnost, moderan i vrhunski ugođaj i ugodu koja je potrebna za kvalitetan odmor.