Zimovanje za djecu od 7 – 18 godina

Omogućite djeci aktivne školske praznike i zimovanje uz školu skijanja! U Nassfeldu, svega 292 km od Zagreba, praznici na svježem zraku u društvu vršnjaka najbolji su odmor od školskih obaveza.
Regija Nassfeld-Pressegger See u zimi očarava svoje goste jedinstvenim značajkama. 110 kilometara staza obiteljskog skijališta čekaju da ih istražite. Neke od njih vode vas do same granice s Italijom. Osobita mikroklima brine se za osiguran snijeg tijekom cijele sezone te da vas sunce prati cijeli dan ispod čistog plavog neba. Skijalište Nassfeld  jedno je od ljepših i kvalitetnijih austrijskih skijališta poznato po odlično pripremljenim stazama. Skijaška sezona traje od studenog do travnja. Moderna infrastrukura nudi zabavne sportske aktivnosti i izvan staza.
Sadržaj skijališta: 5 kabinskih žičara, 6 sjedežnica i 19 vučnica.  Glavni parking i polazna stanica, nalaze se u Tröpollachu, 7 km udaljenom selu od Hermagora iz kojeg kreće i popularni Millenium express gondola. Vožnja gondolom traje desetak minuta uz dvije međustanice.

termin:
06.01.2018. – 13.01.2018.

Hotel LEITNER